Kuřecí maso patří k druhům masa, ze kterého velmi rádi a hojně vaříme. Jeho příprava není složitá a můžete ho kombinovat s nejrůznějšími surovinami. Hodí se jak k sýrům, k zelenině, tak třeba i ke sladkému ovoci. Připravte si s námi některý z následujících receptů. Přidáte-li k pečeným stehnům kořenovou petržel a petrželové pyré, získáte lehký a přesto vynikající oběd. Kuřecí kari je možné připravit v mnoha podobách. Nebojte se experimentovat a přidejte své oblíbené suroviny. Pečené kuřecí čtvrtky s olivami, česnekem a trochou bílého vína ocení ti, kteří mají rádi italskou kuchyni. Vy však nemusíte jezdit do Itálie a můžete si tuto dobrotu připravit doma. Stačí zajít do Lidlu pro potřebné suroviny a začít vařit!
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…