Snadné kuřecí pokrmy

Snadné kuřecí pokrmy

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Kuřecí maso několika chutí

Kuřecí maso patří k druhům masa, ze kterého velmi rádi a hojně vaříme. Jeho příprava není složitá a můžete ho kombinovat s nejrůznějšími surovinami. Hodí se jak k sýrům, k zelenině, tak třeba i ke sladkému ovoci. Připravte si s námi některý z následujících receptů. Přidáte-li k pečeným stehnům kořenovou petržel a petrželové pyré, získáte lehký a přesto vynikající oběd. Kuřecí kari je možné připravit v mnoha podobách. Nebojte se experimentovat a přidejte své oblíbené suroviny. Pečené kuřecí čtvrtky s olivami, česnekem a trochou bílého vína ocení ti, kteří mají rádi italskou kuchyni. Vy však nemusíte jezdit do Itálie a můžete si tuto dobrotu připravit doma. Stačí zajít do Lidlu pro potřebné suroviny a začít vařit!

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Kuřecí kari

Kuřecí kari

Pečené kuřecí čtvrtky s olivami a bílým vínem

Pečené kuřecí čtvrtky s olivami a bílým vínem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.