Kuřecí maso patří k druhům masa, ze kterého velmi rádi a hojně vaříme. Jeho příprava není složitá a můžete ho kombinovat s nejrůznějšími surovinami. Hodí se jak k sýrům, k zelenině, tak třeba i ke sladkému ovoci. Připravte si s námi některý z následujících receptů. Přidáte-li k pečeným stehnům kořenovou petržel a petrželové pyré, získáte lehký a přesto vynikající oběd. Kuřecí kari je možné připravit v mnoha podobách. Nebojte se experimentovat a přidejte své oblíbené suroviny. Pečené kuřecí čtvrtky s olivami, česnekem a trochou bílého vína ocení ti, kteří mají rádi italskou kuchyni. Vy však nemusíte jezdit do Itálie a můžete si tuto dobrotu připravit doma. Stačí zajít do Lidlu pro potřebné suroviny a začít vařit!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…