Arašídové máslo se většinou používá do krémů nebo jako přísada do těsta. Markéta Krajčovičová Vám ovšem ukáže, jak z něj udělat základ domácích pralinek. I když se to nezdá, jejich příprava je opravdu snadná. Mají ořechově-karamelovou chuť, kterou jetě můžete zvýraznit skořicí, strouhaným kokosem nebo čokoládou. Zabalené do krásné krabičky mohou být i skvělým dárkem pro někoho, ke komu zavítáte na návštěvu.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…