Arašídové máslo se většinou používá do krémů nebo jako přísada do těsta. Markéta Krajčovičová Vám ovšem ukáže, jak z něj udělat základ domácích pralinek. I když se to nezdá, jejich příprava je opravdu snadná. Mají ořechově-karamelovou chuť, kterou jetě můžete zvýraznit skořicí, strouhaným kokosem nebo čokoládou. Zabalené do krásné krabičky mohou být i skvělým dárkem pro někoho, ke komu zavítáte na návštěvu.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.