Markéta Krajčovičová
Doba přípravy45 min.

Domácí arašídová bonboniéra

Připravte si sladké arašídové pralinky podle Markéty Krajčovičové, které můžete věnovat jako dárek. Recept najdete na našich stránkách kuchynelidlu.cz
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 300 g jemného arašídového krému XXL McEnnedy
  • 120 g oplatky s karamelem Tofík Tastino
  • 100 g loupaných pražených a solených arašídů Alesto
  • 100 g cukru moučka Castello
  • 397 g slazeného zahuštěného mléka Pilos
  • holandské kakao na pečení Castello na obalení
  • strouhaný kokos Belbake na obalení
  • vanilinový cukr Castello na obalení
  • skořice mletá Mikado na obalení
  • papírové košíčky (průměr 4 cm)

POSTUP

Oplatky Tofík nakrájíme na malé kousky, arašídy posekáme nahrubo. Do robota dáme arašídový krém přisypeme moučkový cukr, přilijeme zahuštěné mléko a smícháme dohromady. Přidáme arašídy a Tofík a zamícháme. Vzniklou hmotu zpracujeme ještě vařečkou nebo stěrkou a necháme chvíli odpočinout v lednici. Z těsta uděláme malé kuličky, které obalujeme v kakau, kokosu nebo skořici smíchané s vanilinovým cukrem. Obalené kuličky vkládáme do papírových košíčků.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU