Na podzim se v nás probouzí chuť na něco sladkého. A jak všichni víme, není nic lepšího než domácí pečené dezerty. Pokud Vám chybí nápady na podzimní pečení, podívejte se na Kuchyni Lidlu, kde najdete vyzkoušené recepty. Připravte si jablka v listovém těstě podle Markéty Krajčovičové – můžete je sníst ke svačině, vzít sebou do práce nebo podávat jako dezert. Z listového těsta a jablek můžete rovněž připravit jablečné košíčky, které vypadají jako francouzské tartaletky. Jablka oprášená skořicí se totiž k podzimním dnům výborně hodí. A milovníkům klasiky doporučujeme vločkový nákyp s jablky, který se ideálně hodí k setkání s přáteli.
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.