Co se sezónním ovocem? Máte už plnou spíž zavařenin a stále Vám zbývá pár jablek, hrušek či švestek? Pak vyzkoušejte nejnovější recept naší cukrářky Markéty Krajčovičové na kynutý koláč s ovocem. Pokud jste ještě kynuté těsto nedělali nebo se bojíte, že Vám dostatečně nevykyne, určitě se řiďte Markéty radami, protože s Lidl Cukrárnou se Vaše koláče vždy povedou!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…