Saláty bychom neměli jíst pouze v letě, ale především v zimě, kdy potřebujeme doplnit vitamíny. Podívejte se na tři druhy salátů, které jsou přímo ideální pro chladná období! Vyzkoušejte salát z rukoly s rolkami ze vzduchem sušené šunky či salát z mozzarelly! Můžete porovnat s nápadem Marcela Ihnačáka na salát z červené řepy se sýrem cottage, rukolou, chutnou zálivkou a špetkou sýra Grana Padano. Nakonec Vám doporučujeme klasiku v lehce modifikované podobě – mrkvovo-jablečný salát s příchutí máty a pažitky.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.