Tento týden bychom mohli náš dezert označit nejenom jako rychlý, ale zároveň jako snadný, nepečený a sytý. Základ tvoří smetanové vrstvy ochucené bílou a hořkou čokoládou. Svěžest dezertu dodávají kompotované višně. Navrch připravte ozdoby z čokolády obalené v kokosu nebo třtinovém cukru a podávejte.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…