Další vynikající propojení surovin v Lidl cukrárně představila Markéta Krajčovičová, když smíchala se žervé a tvarohem bílou čokoládu, a vytvořila tak jemnou lahodnou kombinaci. Základem koláče jsou sušenky, které mu dodávají příjemnou křupavost a nasládlou chuť. Bílý vršek koláče nabízí nepřeberné množství dekorativních prvků, které si můžete pomocí kakaa vytvořit.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…