Další vynikající propojení surovin v Lidl cukrárně představila Markéta Krajčovičová, když smíchala se žervé a tvarohem bílou čokoládu, a vytvořila tak jemnou lahodnou kombinaci. Základem koláče jsou sušenky, které mu dodávají příjemnou křupavost a nasládlou chuť. Bílý vršek koláče nabízí nepřeberné množství dekorativních prvků, které si můžete pomocí kakaa vytvořit.
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…