Mascarpone je typické pro italskou kuchyni, tento sýr je však oblíbený i v dalších světových kuchyních, zvláště při přípravě sladkých dezertů. Připravte si z něj lahodný makový krém, naplňte piškotové těsto, zatočte a fantastická roláda je na světě. Jak na to, Vám poradí naše cukrářka Markéta Krajčovičová.
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…