Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok? Uzavřete ji do sklenice a využijte k tomu nejnovější recept Markéty Krajčovičové na chutný broskvový džem a pomerančovou marmeládu. Namažte je později na tousty nebo je použijte jako náplň do koláčů. Využití záleží jenom na Vás.
Beránek patří na velikonoční stůl stejně jako malovaná vajíčka nebo mazanec. Než si na něm pochutnáte, užijte si pastvu pro oči. Kromě tradičního…
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…