Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok? Uzavřete ji do sklenice a využijte k tomu nejnovější recept Markéty Krajčovičové na chutný broskvový džem a pomerančovou marmeládu. Namažte je později na tousty nebo je použijte jako náplň do koláčů. Využití záleží jenom na Vás.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…