Marmeládu, nebo džem?

Marmeládu, nebo džem?

Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok?
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Jak uchovat intenzivní chuť broskví a pomeranče, abyste se z ní mohli radovat celý rok? Uzavřete ji do sklenice a využijte k tomu nejnovější recept Markéty Krajčovičové na chutný broskvový džem a pomerančovou marmeládu. Namažte je později na tousty nebo je použijte jako náplň do koláčů. Využití záleží jenom na Vás.

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

Broskvový džem a pomerančová marmeláda

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.