V létě jsou nejlepší dezerty s jemným krémem a sezónovým ovocem. Tento týden si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila recept na křehké tartaletky s kokosovým krémem zdobené borůvkami, malinami a čerstvou mátou. Ke zdobení ale můžete použít jakékoli jiné ovoce, na které máte zrovna chuť. Dezert nejlépe chutná hned po jeho přípravě, takže se výborně hodí ve chvíli, když očekáváte hosty. Určitě všem zachutná!
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…