Konfitování není nic jiného než pečení masa (nebo zeleniny) v hluboké vrstvě tuku. Je zajímavé, že maso tento tuk neabsorbuje a přitom je šťavnaté a měkké. Žádný jiný způsob úpravy masa nám toto nezaručí. Tuk na konfitování je možné různě dochutit a po upečení ještě využít k přípravě jiných pokrmů. Ke konfitování jsme pro Vás vybrali tři recepty. Jako první je jemné králičí maso s olivovou salsou a pečenou zeleninou. Máte chuť na husu? Vyzkoušejte ideálně upečené husí stehno se špekovými knedlíky. A samozřejmě kachna, která díky konfitování získá ještě mnohem lepší chuť. Ačkoliv jsou tyto recepty časově náročné, nebudete litovat!
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Barevné kuličky rybízu na zahrádkách právě dozrávají. Nastává čas vymyslet, jak s nimi naložit v kuchyni.
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…