Kachna pro gurmány

Kachna pro gurmány

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

3 recepty na pečenou kachnu

Pečená kachna je jednou z tradičních českých specialit a připravujeme ji většinou při slavnostních příležitostech. Velmi populární je však také v asijské kuchyni, protože si skvěle rozumí s výraznými sladkými a ostrými chutěmi. Kachní maso můžete použít také jako základ asijských polévek či jako náplň do závitků.

Upéct kachnu tak, aby zůstala šťavnatá, a přitom jste docílili krásně křupavé kůrčičky, není zas tak snadné. Budete-li se však držet rad našich šéfkuchařů v jednotlivých receptech, určitě se Vám to povede a pochutnáte si na vynikající pečínce.

V Kuchyni Lidlu najdete mnoho receptů, ve kterých hraje prim právě pečená kachna. Vyzkoušejte například pečenou kachnu servírovanou s houbovou omáčkou, osvěžujícím citronem a rýží. Pro milovníky palačinek máme recept na kachnu zatočenou se zeleninou v palačince a pro ty, kteří neradi tráví dlouhý čas v kuchyni – restované asijské nudle s pečenou kachnou a zeleninou.

Pečená kachna s houbovou omáčkou

Pečená kachna s houbovou omáčkou

Pečená kachna v palačince na asijský způsob

Pečená kachna v palačince na asijský způsob

Restované asijské nudle s pečenou kachnou

Restované asijské nudle s pečenou kachnou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU