Ricotta je jemný, krémový sýr, který je velmi oblíbený v italské kuchyni. Své využití najde ve studené kuchyni, přidává se do těstovin a používá se také jako náplň raviol či tortellini. Ricottu však využijete i ve sladké kuchyni. Markéta Krajčovičová připravila zákusek, který máte hotový během chvilky a jeho chuť Vás určitě dostane. Spojení jemné ricotty, malin a mandlí pohladí Vaše chuťové buňky.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.