Ricotta je jemný, krémový sýr, který je velmi oblíbený v italské kuchyni. Své využití najde ve studené kuchyni, přidává se do těstovin a používá se také jako náplň raviol či tortellini. Ricottu však využijete i ve sladké kuchyni. Markéta Krajčovičová připravila zákusek, který máte hotový během chvilky a jeho chuť Vás určitě dostane. Spojení jemné ricotty, malin a mandlí pohladí Vaše chuťové buňky.
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…