Ricotta je jemný, krémový sýr, který je velmi oblíbený v italské kuchyni. Své využití najde ve studené kuchyni, přidává se do těstovin a používá se také jako náplň raviol či tortellini. Ricottu však využijete i ve sladké kuchyni. Markéta Krajčovičová připravila zákusek, který máte hotový během chvilky a jeho chuť Vás určitě dostane. Spojení jemné ricotty, malin a mandlí pohladí Vaše chuťové buňky.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.