Jemný zákusek pro milovníky sladkostí

Jemný zákusek pro milovníky sladkostí

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Ricotta je jemný, krémový sýr, který je velmi oblíbený v italské kuchyni. Své využití najde ve studené kuchyni, přidává se do těstovin a používá se také jako náplň raviol či tortellini. Ricottu však využijete i ve sladké kuchyni. Markéta Krajčovičová připravila zákusek, který máte hotový během chvilky a jeho chuť Vás určitě dostane. Spojení jemné ricotty, malin a mandlí pohladí Vaše chuťové buňky.

Koláč s ricottou a malinami

Koláč s ricottou a malinami

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.