U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem! Připravte si spolu s naší cukrářkou klasické croissanty s pudingovou náplní. Pokud ale očekáváte hosty a chcete pro ně připravit elegantní dezert, vyzkoušejte recept na lehké řezy s pomerančovou náplní. Na piškotový korpus Markéta Krajčovičová nanesla pudingovo-pomerančový krém a na něho šlehačkovou pěnu. Přesvědčte se, jak je toto spojení opravdu chutné.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.