U příležitosti francouzkého týdne si Markéta Krajčovičová pro Vás připravila pečení s francouzským nádechem! Připravte si spolu s naší cukrářkou klasické croissanty s pudingovou náplní. Pokud ale očekáváte hosty a chcete pro ně připravit elegantní dezert, vyzkoušejte recept na lehké řezy s pomerančovou náplní. Na piškotový korpus Markéta Krajčovičová nanesla pudingovo-pomerančový krém a na něho šlehačkovou pěnu. Přesvědčte se, jak je toto spojení opravdu chutné.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…