Dorty se většinou servírují na narozeninách nebo na jiných, výjimečných slavnostech. Proč si ale nepřipravit dort jen tak pro radost ve všední den? Není to vůbec tak složité , jak by se mohlo zdát. Jako důkaz Vám nabízíme recept Markéty Krajčovičové na křupavý a sladký ořechový dort s bezé. Na tenké vrstvě těsta jsou rozložená jablka spolu se sušenými brusinkami a nahoře pak křupavé bílky ochucené lískovými oříšky. Takový dort můžete jíst téměř pořád!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…