Dorty se většinou servírují na narozeninách nebo na jiných, výjimečných slavnostech. Proč si ale nepřipravit dort jen tak pro radost ve všední den? Není to vůbec tak složité , jak by se mohlo zdát. Jako důkaz Vám nabízíme recept Markéty Krajčovičové na křupavý a sladký ořechový dort s bezé. Na tenké vrstvě těsta jsou rozložená jablka spolu se sušenými brusinkami a nahoře pak křupavé bílky ochucené lískovými oříšky. Takový dort můžete jíst téměř pořád!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.