Připomeňte si léto se slunnými recepty Markéty Krajčovičové! Co se skrývá pod názvem Torta Nera con Savoiardi? Jedná se o chutný čokoládový dortík, jehož korpus je vyroben z piškotů máčených v Amarettu! Pro milovníky jemnějších chutí Markéta připravila nepečený dvoubarevný italský dezert z čokoládového těsta proloženého ořechovým krémem, medem a citrónovou kůrou. Nezní to lákavě?
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…