Kozí sýr se skvěle hodí nejen do slaných pokrmů, ale rovněž do sladkých dezertů. I když se takové spojení může zdát ze začátku trochu riskantní, správná kombinace surovin však způsobí, že kozí sýr získá úplně novou chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila banánky z odpalovaného těsta s krémem z kozího sýra a polité karamelovou polevou. Připravte si dezert, který vypadá a chutná jako ten z francouzské cukrárny.
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…