Kozí sýr se skvěle hodí nejen do slaných pokrmů, ale rovněž do sladkých dezertů. I když se takové spojení může zdát ze začátku trochu riskantní, správná kombinace surovin však způsobí, že kozí sýr získá úplně novou chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila banánky z odpalovaného těsta s krémem z kozího sýra a polité karamelovou polevou. Připravte si dezert, který vypadá a chutná jako ten z francouzské cukrárny.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…