Kozí sýr se skvěle hodí nejen do slaných pokrmů, ale rovněž do sladkých dezertů. I když se takové spojení může zdát ze začátku trochu riskantní, správná kombinace surovin však způsobí, že kozí sýr získá úplně novou chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila banánky z odpalovaného těsta s krémem z kozího sýra a polité karamelovou polevou. Připravte si dezert, který vypadá a chutná jako ten z francouzské cukrárny.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.