Kozí sýr se skvěle hodí nejen do slaných pokrmů, ale rovněž do sladkých dezertů. I když se takové spojení může zdát ze začátku trochu riskantní, správná kombinace surovin však způsobí, že kozí sýr získá úplně novou chuť. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila banánky z odpalovaného těsta s krémem z kozího sýra a polité karamelovou polevou. Připravte si dezert, který vypadá a chutná jako ten z francouzské cukrárny.
Listová zelenina je ideální letní surovinou. Vrcholí její sezóna, takže je šťavnatá, voňavá a plná chuti. Pojďme si ji proto blíže představit.
Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…
Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků.