Čas rychle utíká a polovina léta už je za námi. Proto využijte každou volnou chvíli a buďte co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Pamatujte, že v listopadu určitě opět zatoužíte stát za grilem, ale to už nebude to správné počasí. Vyzkoušejte tedy naše super recepty na gril již teď a radujte se ze slunečných dnů spolu s rodinou a přáteli. Pro fanoušky masa máme kuřecí prsa prokládané citronem a malými cibulkami. Na špejli můžete rovněž napíchnout nakrájenou slezskou klobásu, slaninu a bílou cibuli – je to nejvíce klasický špíz ze všech! Nezapomněli jsme ani na vegetariány. Pro ně jsme si připravili ideální recept na marinované zeleninové špízy z papriky, cukety, lilku a cibule. Vychutnejte si každý okamžik u grilu!
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…