Čas rychle utíká a polovina léta už je za námi. Proto využijte každou volnou chvíli a buďte co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Pamatujte, že v listopadu určitě opět zatoužíte stát za grilem, ale to už nebude to správné počasí. Vyzkoušejte tedy naše super recepty na gril již teď a radujte se ze slunečných dnů spolu s rodinou a přáteli. Pro fanoušky masa máme kuřecí prsa prokládané citronem a malými cibulkami. Na špejli můžete rovněž napíchnout nakrájenou slezskou klobásu, slaninu a bílou cibuli – je to nejvíce klasický špíz ze všech! Nezapomněli jsme ani na vegetariány. Pro ně jsme si připravili ideální recept na marinované zeleninové špízy z papriky, cukety, lilku a cibule. Vychutnejte si každý okamžik u grilu!
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…