Bagetku překrojíme na poloviny.
Čerstvou zeleninu očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky a orestujeme na grilovací pánvi na troše olivového oleje nebo ugrilujeme na grilu z obou stran.
Olivy nakrájíme na proužky.
Na polovinu bagetky poklademe ve vrstvách ugrilovanou zeleninu a ozdobíme olivami. Osolíme, opepříme, posypeme lístky čerstvých bylinek (např. bazalky) a pokapeme olivovým olejem.
Hledáte inspiraci, co upéct na Velikonoce? Vyzkoušet můžete sladké pečivo, které se tradičně připravuje v evropských zemích během tohoto svátečního…
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…