Bagetku překrojíme na poloviny.
Čerstvou zeleninu očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky a orestujeme na grilovací pánvi na troše olivového oleje nebo ugrilujeme na grilu z obou stran.
Olivy nakrájíme na proužky.
Na polovinu bagetky poklademe ve vrstvách ugrilovanou zeleninu a ozdobíme olivami. Osolíme, opepříme, posypeme lístky čerstvých bylinek (např. bazalky) a pokapeme olivovým olejem.
Čerstvé bylinky jsou nedílnou součástí asijské kuchyně. Jejich vůně a aroma dodávají pokrmům svěžest a čerstvost.
Když je léto v plném proudu, přichází čas na domácí sorbet! Dopřejte si lehkou ovocnou tečku za letním obědem.
Plánujete večírek, ale nechce se vám strávit celý den přípravou občerstvení? Chutné, pestré a snadné jednohubky jsou jasným řešením!