Tento týden najdete v Lidl Cukrárně recept na krémový dezert s mascarpone. Kakaový piškot proložený krémem z mascarpone a smetany s hoblinkami čokolády tvoří výjimečnou kompozici chutí. A jelikož se jedná o recept připravený speciálně na Velikonoce, dozdobila naše cukrářka řezy čokoládovým vajíčkem s meruňkovým žloutkem. Podívejte se, jak tuto nápaditou ozdobu vyrobit.
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…