Správné grilování je mnohem složitější než vaření nebo pečení v troubě, kde můžeme regulovat teplotu. Při grilování se spoléháme jen na vlastní schopnosti. Výsledek však stojí za to! Začneme hermelínem s brusinkovou omáčkou. Pro milovníky ryb tu máme například grilovaného pražmana vcelku s bramborem a lilkem. Najde se něco i pro ty, kteří mají radši vepřové maso – grilované kotletky na asijský způsob s medem a zeleninou. A grilování může začít!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…