Tří nápady na grill

Tří nápady na grill

Tří nápady na grill
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Bez masa, ryba v hlavní roli a také něco pro milovníky masa 

Správné grilování je mnohem složitější než vaření nebo pečení v troubě, kde můžeme regulovat teplotu. Při grilování se spoléháme jen na vlastní schopnosti. Výsledek však stojí za to! Začneme hermelínem s brusinkovou omáčkou. Pro milovníky ryb tu máme například grilovaného pražmana vcelku s bramborem a lilkem. Najde se něco i pro ty, kteří mají radši vepřové maso – grilované kotletky na asijský způsob s medem a zeleninou. A grilování může začít!

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Camembert z grilu

Camembert z grilu

Grilovaná vepřová pečeně s medem a asijskou zeleninou

Grilovaná vepřová pečeně s medem a asijskou zeleninou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU