Kuchyne Lidlu

Tří nápady na grill

Blog

Tří nápady na grill

Bez masa, ryba v hlavní roli a také něco pro milovníky masa 

Správné grilování je mnohem složitější než vaření nebo pečení v troubě, kde můžeme regulovat teplotu. Při grilování se spoléháme jen na vlastní schopnosti. Výsledek však stojí za to! Začneme hermelínem s brusinkovou omáčkou. Pro milovníky ryb tu máme například grilovaného pražmana vcelku s bramborem a lilkem. Najde se něco i pro ty, kteří mají radši vepřové maso – grilované kotletky na asijský způsob s medem a zeleninou. A grilování může začít!

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Camembert z grilu

Camembert z grilu

Grilovaná vepřová pečeně s medem a asijskou zeleninou

Grilovaná vepřová pečeně s medem a asijskou zeleninou

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.