Pokud máte chuť na něco sladkého, nechte se svést čokoládovými dezerty! Čokoládový puding určitě zachutná velkým i malým. Nejenže báječně chutná, ale okouzluje i svou sytou barvou hořké čokolády. Recept na lanýžové bonbóny z bílé čokolády věnujeme všem, kteří mají rádi jemnější a lehčí chuť. Bílá čokoláda se strouhaným kokosem výborně ladí. Jejich dokonalý vzhled způsobí, že je můžete servírovat jako vybraný dezert k malému šálku espressa. Oproti tomu čokoládové suflé podle Markéty Krajčovičové je tvořeno velkým sladkým srdcem uvnitř malé bábovičky. Který z uvedených čokoládových dezertů bude nejvíce chutnat Vám?
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.