Kuchyne Lidlu

Sváteční menu

Blog

Sváteční menu

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Králičí maso se tradičně připravuje především při slavnostních událostech. Proč si ale toto zdravé a chutné maso nedopřát i jindy? Nechte se inspirovat recepty na králičí maso podle Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka. Slovenský kuchař doporučuje králičí maso okořenit rozmarýnem a podusit v bílém víně. Dva své nápady na přípravu králíka Vám prozradí i český kuchař. Ten rovněž maso dusí, ale ve vývaru s olivami a sušenými rajčaty. Tento pokrm se výborně hodí na chladné zimní dny. Druhý tip na úpravu je konfitovaný králík s bramborovými noky a špenátem. Který recept si vyberete Vy?

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Dušený králík s olivami a sušenými rajčaty

Dušený králík s olivami a sušenými rajčaty

Konfitovaný králík s bramborovými noky

Konfitovaný králík s bramborovými noky

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.