Sladký dárek do nového roku

Sladký dárek do nového roku

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Arašídové máslo se většinou používá do krémů nebo jako přísada do těsta. Markéta Krajčovičová Vám ovšem ukáže, jak z něj udělat základ domácích pralinek. I když se to nezdá, jejich příprava je opravdu snadná. Mají ořechově-karamelovou chuť, kterou jetě můžete zvýraznit skořicí, strouhaným kokosem nebo čokoládou. Zabalené do krásné krabičky mohou být i skvělým dárkem pro někoho, ke komu zavítáte na návštěvu.

Domácí arašídová bonboniéra

Domácí arašídová bonboniéra

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU