Kuchyne Lidlu

Blog

Sladký dárek do nového roku

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Arašídové máslo se většinou používá do krémů nebo jako přísada do těsta. Markéta Krajčovičová Vám ovšem ukáže, jak z něj udělat základ domácích pralinek. I když se to nezdá, jejich příprava je opravdu snadná. Mají ořechově-karamelovou chuť, kterou jetě můžete zvýraznit skořicí, strouhaným kokosem nebo čokoládou. Zabalené do krásné krabičky mohou být i skvělým dárkem pro někoho, ke komu zavítáte na návštěvu.

Domácí arašídová bonboniéra

Domácí arašídová bonboniéra

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.