Šípkový džem je sladkost, kterou jedni milují, druzí zase, když ji ochutnají, nejsou příliš nadšeni. Šípkový džem má trochu trpkou chuť, ale velmi sladké, intenzivní aroma. Výborně se hodí do černého čaje nebo jako náplň. Markéta Krajčovičová dokonale ví, ve kterých receptech šípkový džem nejlépe vynikne. Proto si pro Vás připravila dva recepty – koblihy se šípkovou náplní a koláč s vrstvou šípkového džemu. Vyzkoušejte oba recepty a přesvědčte se o kvalitách šípkového džemu!
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…