Šípkový džem je sladkost, kterou jedni milují, druzí zase, když ji ochutnají, nejsou příliš nadšeni. Šípkový džem má trochu trpkou chuť, ale velmi sladké, intenzivní aroma. Výborně se hodí do černého čaje nebo jako náplň. Markéta Krajčovičová dokonale ví, ve kterých receptech šípkový džem nejlépe vynikne. Proto si pro Vás připravila dva recepty – koblihy se šípkovou náplní a koláč s vrstvou šípkového džemu. Vyzkoušejte oba recepty a přesvědčte se o kvalitách šípkového džemu!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…