Šípkový džem je sladkost, kterou jedni milují, druzí zase, když ji ochutnají, nejsou příliš nadšeni. Šípkový džem má trochu trpkou chuť, ale velmi sladké, intenzivní aroma. Výborně se hodí do černého čaje nebo jako náplň. Markéta Krajčovičová dokonale ví, ve kterých receptech šípkový džem nejlépe vynikne. Proto si pro Vás připravila dva recepty – koblihy se šípkovou náplní a koláč s vrstvou šípkového džemu. Vyzkoušejte oba recepty a přesvědčte se o kvalitách šípkového džemu!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…