Na podzim se v nás probouzí chuť na něco sladkého. A jak všichni víme, není nic lepšího než domácí pečené dezerty. Pokud Vám chybí nápady na podzimní pečení, podívejte se na Kuchyni Lidlu, kde najdete vyzkoušené recepty. Připravte si jablka v listovém těstě podle Markéty Krajčovičové – můžete je sníst ke svačině, vzít sebou do práce nebo podávat jako dezert. Z listového těsta a jablek můžete rovněž připravit jablečné košíčky, které vypadají jako francouzské tartaletky. Jablka oprášená skořicí se totiž k podzimním dnům výborně hodí. A milovníkům klasiky doporučujeme vločkový nákyp s jablky, který se ideálně hodí k setkání s přáteli.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…