Na podzim se v nás probouzí chuť na něco sladkého. A jak všichni víme, není nic lepšího než domácí pečené dezerty. Pokud Vám chybí nápady na podzimní pečení, podívejte se na Kuchyni Lidlu, kde najdete vyzkoušené recepty. Připravte si jablka v listovém těstě podle Markéty Krajčovičové – můžete je sníst ke svačině, vzít sebou do práce nebo podávat jako dezert. Z listového těsta a jablek můžete rovněž připravit jablečné košíčky, které vypadají jako francouzské tartaletky. Jablka oprášená skořicí se totiž k podzimním dnům výborně hodí. A milovníkům klasiky doporučujeme vločkový nákyp s jablky, který se ideálně hodí k setkání s přáteli.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.