Na podzim se v nás probouzí chuť na něco sladkého. A jak všichni víme, není nic lepšího než domácí pečené dezerty. Pokud Vám chybí nápady na podzimní pečení, podívejte se na Kuchyni Lidlu, kde najdete vyzkoušené recepty. Připravte si jablka v listovém těstě podle Markéty Krajčovičové – můžete je sníst ke svačině, vzít sebou do práce nebo podávat jako dezert. Z listového těsta a jablek můžete rovněž připravit jablečné košíčky, které vypadají jako francouzské tartaletky. Jablka oprášená skořicí se totiž k podzimním dnům výborně hodí. A milovníkům klasiky doporučujeme vločkový nákyp s jablky, který se ideálně hodí k setkání s přáteli.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…