Markéta Krajčovičová si pro Vás na vánoční čas připravila praktické a rychlé bochánky - variaci na jablečný štrúdl, která je opravdu snadná na přípravu. Kolečka z listového těsta naplnila lahodným tvarohem, třenými jablky a brusinkami. Tento křupavý a vláčný dezert skvěle doplní Vaši vánoční tabuli a můžete ho podávat ještě teplý nebo studený.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…