Některé recepty jsou univerzální – můžeme je péct v každou roční dobu k nějaké příležitosti, nebo bez ní. Právě takové recepty pro Vás tento týden připravila i Markéta Krajčovičová – tvarohový koláč s medem nebo tvarožník s citronem a zázvorem. První z nich má krémovou náplň a povrch tvoří křupavé lískové oříšky s medem a trochou aromatické skořice. Zato druhý má výraznou svěží, citronovou chuť s lehce zahřívajícím zázvorovým tónem. Který z nich si více zamilujete?
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.