Co se sezónním ovocem? Máte už plnou spíž zavařenin a stále Vám zbývá pár jablek, hrušek či švestek? Pak vyzkoušejte nejnovější recept naší cukrářky Markéty Krajčovičové na kynutý koláč s ovocem. Pokud jste ještě kynuté těsto nedělali nebo se bojíte, že Vám dostatečně nevykyne, určitě se řiďte Markéty radami, protože s Lidl Cukrárnou se Vaše koláče vždy povedou!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.