Tvarohový dezert Sweetello si vychutnáte jen tak, můžete z něj ale vykouzlit lahodný zákusek. Markéta Krajčovičová pro Vás připravila nepečený dezert, na jehož přípravu Vám stačí opravdu chvilka. Základ tvoří sušenkový korpus, na něj přijde vrstva lahodné čokolády a sladký vanilkový krém se Sweetellem. Dezert nakonec posypeme sekanými pistáciemi a čokoládou. Tento recept Vás určitě nezklame.
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…