Ryby jsou výbornou surovinou k přípravě paštiky. Pokud jste ještě nikdy neměli možnost takovou paštiku ochutnat, vyzkoušejte určitě některý z receptů Kuchyně Lidlu! Vyberte si např. recept na jemnou paštiku ze pstruha s vajíčky, žampióny, cibulkou a čerstvým tymiánem. Pokud máte raději výraznější chutě, udělejte si paštiku z lososa a krevet s pórkem a rajčaty. Doporučujeme Vám také terinu z lososa a balkánského sýru. Krémová náplň obalená plátky uzeného lososa určitě zachutná Vám i Vašim dětem!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…