Ryby jsou výbornou surovinou k přípravě paštiky. Pokud jste ještě nikdy neměli možnost takovou paštiku ochutnat, vyzkoušejte určitě některý z receptů Kuchyně Lidlu! Vyberte si např. recept na jemnou paštiku ze pstruha s vajíčky, žampióny, cibulkou a čerstvým tymiánem. Pokud máte raději výraznější chutě, udělejte si paštiku z lososa a krevet s pórkem a rajčaty. Doporučujeme Vám také terinu z lososa a balkánského sýru. Krémová náplň obalená plátky uzeného lososa určitě zachutná Vám i Vašim dětem!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.