Kuchyne Lidlu

Recepty s vůní rozmarýnu

Blog

Recepty s vůní rozmarýnu

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Existují bylinky, které mají nevšední chuť a aroma. K nim patří bezpochyby rozmarýn – neobyčejně intenzivní bylinka, kterou lze použít jak čerstvou, tak i sušenou. Roman Paulus přidal větvičku rozmarýnu k připravovaným irským steakům, díky čemuž získaly výraznou chuť. Jiným způsobem ochucení masa je rozmarýnový olej – takový způsob náš kuchař použil v receptu na vepřové plátky s hořčičnou omáčkou. V obou receptech rozmarýnem ochutil i brambory. V případě steaků ho přidal k bramborovým placičkám rösti, u vepřových plátků vybral jako přílohu rozmarýnové pyré. Marcel Ihnačák použil rozmarýn ve svém receptu na dušeného králíka na bílém víně. Který recept vyzkoušíte?

Steak z irské hovězí svíčkové

Steak z irské hovězí svíčkové

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Dušený králík s rozmarýnem a bílým vínem

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.