Pozvěte cuketu na svůj talíř!

Pozvěte cuketu na svůj talíř!

Jaro je období, kdy se nejčastěji přemýšlí o dietách, zdravém stravování a využívá se čerstvá, sezonní zelenina, která se v obchodech objevuje. Představujeme Vám zeleninu, která je chutná, ideálně se hodí k rybám a masům, a je nízkokalorická (jelikož se v 95 % procentech skládá z vody ), dbá o zdraví a postavu. Pozvěte cuketu na svůj talíř! Cuketa je chutná syrová, pečená i vařená. Dokonale se komponuje s rybou, např. lososem. Nakrájená na tenké proužky se hodí do tagliatelle a jako plátky restované na kapce olivového oleje je výbornou přílohou k masům, např. ke kuřecím prsům se schwarzwaldskou šunkou.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU