Ve chvíli, kdy jablka a švestky nejlépe chutnají, je dobré je využít do koláčů a jiných domácích dezertů. Podívejte se do Lidl cukrárny na chutné recepty Markéty Krajčovičové, mezi kterými najdete recept na jablka v listovém těstě sypané ořechovým drobením, které se hodí jako svačinka do práce nebo do školy. A po lehkém obědě vyzkoušejte sladký dezert v podobě švestkových knedlíků se skořicovo-rumovým přelivem. Objevte podzimní chuť spolu s Kuchyní Lidlu!
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…