Jablka neodmyslitelně patří do české kuchyně. Jeden klasický recept na vynikající kynutý koláč s jablky si pro Vás tento týden připravila naše cukrářka Markéta. Spodní část tvoří kynuté těsto, na kterém najdete chutnou jablečnou náplň zakrytou křupavou drobenkou. Upečené koláčky se výborně hodí k dopolední svačině nebo jako odpolední dezert k šálku Vašeho oblíbeného čaje.
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…