Markéta Krajčovičová velmi dobře ví, jaký dezert se nejlépe hodí na chladné podzimní odpoledne. Sněhový ostrov Vás přenese do světa opravdového sladkého ráje. Křupavé sladké bílky ve spojení s teplou omáčkou připravenou z lesního ovoce a portského vína tvoří opravu výjimečné spojení. Skvělá kompozice sladkých a lehce kyselých chutí Vám jistě zpříjemní podzimní den.
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…