Markéta Krajčovičová velmi dobře ví, jaký dezert se nejlépe hodí na chladné podzimní odpoledne. Sněhový ostrov Vás přenese do světa opravdového sladkého ráje. Křupavé sladké bílky ve spojení s teplou omáčkou připravenou z lesního ovoce a portského vína tvoří opravu výjimečné spojení. Skvělá kompozice sladkých a lehce kyselých chutí Vám jistě zpříjemní podzimní den.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…