Ostré chutě

Ostré chutě

Pálivá paprička – ať čerstvá nebo sušená – dokonale zvýrazní chuť jídla.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pálivá paprička – ať čerstvá nebo sušená – dokonale zvýrazní chuť jídla. Skvěle se hodí jak ke slaným pokrmům, tak sladkým dezertům - zvláště těm s velkým množstvím čokolády. Pokud máte rádi ostré a výrazné chutě, určitě vyzkoušejte naše recepty! Z asijské kuchyně doporučujeme pikantní restované asijské nudle s pečenou kachnou podle Romana Pauluse. Pro milovníky ryb máme recept na lososa se sušeným chilli a zeleninou. Pokud jste nikdy neochutnali spojení čokolády a pálivé papričky, vyzkoušejte recept na čokoládový dort podle Markéty Krajčovičové. Zaručujeme Vám, že budete nadšeni!

Restované asijské nudle s pečenou kachnou

Restované asijské nudle s pečenou kachnou

Čokoládový dort s pálivými papričkami

Čokoládový dort s pálivými papričkami

Pikantní losos na zelenině

Dort s ořechovou čepičkou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU