Moučník podávaný na Silvestra by měl být něčím výjimečný. A to Markétin moučník splňuje bezesporu. Jogurtové placičky podává s flambovaným banánem. Příprava tohoto dezertu může být i skvělou podívanou pro Vaše hosty. Aby byl efekt dokonalý, banánu můžete přímo na talíři ještě polít alkoholem, znovu zapálit a podávat ohnivé. A pokud chcete být opravdu originální, zkuste tyto silvestrovské lívance připravit třeba k snídani, ať začnete poslední den v roce ve velkém stylu.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…