Kuchyne Lidlu

Nová podoba brambor

Blog

Nová podoba brambor

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor! Nejdříve Vám je nabídneme grilované – takto připravené se ideálně hodí k masitým a zeleninovým pokrmům. Díky naříznutí získáte impozantní efekt. Z brambor rovněž můžete připravit chutné noky s bryndzou a šunkou. Tento recept Romana Pauluse určitě všem zachutná. Roman Vám také nabídne jiný způsob na přípravu brambor – mističky zapečené se sýrem čedar se výborně hodí k vepřové pečeni. Kterou z nabízených možností si připravíte vy?

Grilované brambory

Grilované brambory

Vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar

Vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar

Bramborové noky s bryndzou a šunkou

Bramborové noky s bryndzou a šunkou

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.