Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor! Nejdříve Vám je nabídneme grilované – takto připravené se ideálně hodí k masitým a zeleninovým pokrmům. Díky naříznutí získáte impozantní efekt. Z brambor rovněž můžete připravit chutné noky s bryndzou a šunkou. Tento recept Romana Pauluse určitě všem zachutná. Roman Vám také nabídne jiný způsob na přípravu brambor – mističky zapečené se sýrem čedar se výborně hodí k vepřové pečeni. Kterou z nabízených možností si připravíte vy?
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…