Nová podoba brambor

Nová podoba brambor

Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor! Nejdříve Vám je nabídneme grilované – takto připravené se ideálně hodí k masitým a zeleninovým pokrmům. Díky naříznutí získáte impozantní efekt. Z brambor rovněž můžete připravit chutné noky s bryndzou a šunkou. Tento recept Romana Pauluse určitě všem zachutná. Roman Vám také nabídne jiný způsob na přípravu brambor – mističky zapečené se sýrem čedar se výborně hodí k vepřové pečeni. Kterou z nabízených možností si připravíte vy?

Grilované brambory

Grilované brambory

Vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar

Vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar

Bramborové noky s bryndzou a šunkou

Bramborové noky s bryndzou a šunkou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU