Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor! Nejdříve Vám je nabídneme grilované – takto připravené se ideálně hodí k masitým a zeleninovým pokrmům. Díky naříznutí získáte impozantní efekt. Z brambor rovněž můžete připravit chutné noky s bryndzou a šunkou. Tento recept Romana Pauluse určitě všem zachutná. Roman Vám také nabídne jiný způsob na přípravu brambor – mističky zapečené se sýrem čedar se výborně hodí k vepřové pečeni. Kterou z nabízených možností si připravíte vy?
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…