Všichni je známe pečené, jako pyré nebo jako hranolky. Dnes Vám ale představíme trochu jinou podobu brambor! Nejdříve Vám je nabídneme grilované – takto připravené se ideálně hodí k masitým a zeleninovým pokrmům. Díky naříznutí získáte impozantní efekt. Z brambor rovněž můžete připravit chutné noky s bryndzou a šunkou. Tento recept Romana Pauluse určitě všem zachutná. Roman Vám také nabídne jiný způsob na přípravu brambor – mističky zapečené se sýrem čedar se výborně hodí k vepřové pečeni. Kterou z nabízených možností si připravíte vy?
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…