Kuchyne Lidlu

Medové potěšení

Blog

Medové potěšení

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Med skvěle chutná jak v dezertech, tak i masitých pokrmech. Pokud tedy hledáte výborný pokrm s lehkou, sladkou příchutí, doporučujeme Vám jídlo Romana Pauluse. Připravte si grilovanou vepřovou pečeni marinovanou v medu, olivovém oleji a tymiánu. Maso pak podávejte spolu s grilovanou asijskou zeleninou. Pro přípravu tohoto pokrmu můžete použít i grilovací pánev. Jako dezert doporučujeme medovník s jemným krémem přímo z Lidl cukrárny. A na teplejší dny si připravte Marcelovo semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými ořechy. Tento zmrzlinový dezert bude výborně chutnat se šálkem silného espresa.

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými ořechy

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými ořechy

Grilovaná vepřová pečeně s medem a azijskou zeleninou

Grilovaná vepřová pečeně s medem a azijskou zeleninou

Medovník

Medovník

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.