Nadcházející jaro je třeba přivítat sladce a ovocně! Markéta Krajčovičová si proto pro Vás připravila recept na chutný malinový dezert. Základ tvoří nadrcené sušenky s ořechy, na které se rozetře smetanový krém s Paloučkem. Vrch dezertu je ozdoben malinami a hoblinkami čokolády. Tento dezert je rychlý, není třeba ho péct a výborně se hodí na prosluněný víkend!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…