Všeobecně se tvrdí, že upéct sníh z bílků je pro amatérského cukráře opravdu těžké. Když ale znáte postup a základní pravidla, tento úkol je opravdu snadný. Zvláště když Vám s tím pomůže Markéta Krajčovičová. Podívejte se na naše nejnovější video a připravte si dort Pavlova se smetanovým krémem, jahodami a čokoládovou polevou. Tuto cukrářskou pochoutku si určitě oblíbíte!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.