Losos Deluxe

Losos Deluxe

Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu. Maso z lososa nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Těšíte se, jaké recepty si pro Vás naši kuchaři připravili tentokrát?

Losos podle Pauluse

Maso z lososa je díky své jemné chuti vhodné servírovat s výraznějšími chutěmi. Roman Vám doporučuje podávat lososa spolu s těstovinami farfalle a omáčkou z rajčat, smetany a bílého vína. Abyste dokreslili chuť celého pokrmu, nezapomeňte přidat pálivou papričku a česnek.

Losos podle Ihnačáka

Je libo smažené rybí maso? Pak zkuste recept Marcela Ihnačáka, který lososa nejdříve usmaží v bylinkovém těstíčku a poté k němu připraví pikantní dresink z pálivých papriček, česneku a čerstvé petrželky.

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU