Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu. Maso z lososa nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Těšíte se, jaké recepty si pro Vás naši kuchaři připravili tentokrát?
Maso z lososa je díky své jemné chuti vhodné servírovat s výraznějšími chutěmi. Roman Vám doporučuje podávat lososa spolu s těstovinami farfalle a omáčkou z rajčat, smetany a bílého vína. Abyste dokreslili chuť celého pokrmu, nezapomeňte přidat pálivou papričku a česnek.
Je libo smažené rybí maso? Pak zkuste recept Marcela Ihnačáka, který lososa nejdříve usmaží v bylinkovém těstíčku a poté k němu připraví pikantní dresink z pálivých papriček, česneku a čerstvé petrželky.
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…