Kuchyne Lidlu

Blog

Lilek třikrát jinak

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Nejlepší recepty z lilku

Lilek je velmi oblíbenou zeleninou zejména v řecké kuchyni. Při jeho přípravě však musíme dávat pozor, aby nezhořkl. Nejprve je nutné lilek posolit a odstranit z něj přebytečnou vodu. Taková příprava je nezbytná u roládek plněných balkánským sýrem, které můžeme servírovat jako předkrm. Lilek můžeme použít rovněž místo těstovin jako cannelloni a zapéct ho s mletým masem a sýrem. A na konec řecká klasika – aromatická a chutná musaka z mletého masa s jemným bešamelem. Nechte si chutnat!

Roládky s lilkem a balkánským sýrem

Roládky s lilkem a balkánským sýrem

Grilovaný lilek plněný mletým masem

Grilovaný lilek plněný mletým masem

Musaka z mletého masa

Musaka z mletého masa

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.