Kuře k všednímu i svátečnímu obědu

Kuře k všednímu i svátečnímu obědu

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pečené kuře na tři způsoby

Ať už připravujete kuře v celku, nebo jen jeho části, příprava je v obou případech snadná. My jsme pro Vás vybrali tři recepty na pečené kuře. Jako první vyzkoušejte kuře pečené na pivu s křupavou zeleninou. Pokud máte rádi tradiční recepty, připravte kuře se žemlovou nádivkou a kořenovou zeleninou. Kuřecí maso chutná skvěle i s ovocem, a proto ochutnejte pečené kuře s jablky a rozinkami. Další skvělé recepty na přípravu kuřecího masa najdete na stránkách Kuchyně Lidlu.

Pečené kuře na pivu a zelenině

Pečené kuře na pivu a zelenině

Pečené vykostěné kuře se žemlovou nádivkou

Pečené vykostěné kuře se žemlovou nádivkou

Pečené kuře s jablky a rozinkami

Pečené kuře s jablky a rozinkami

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU