Francouzská kuchyně rozhodně není jen o křupavých bagetách a aromatických sýrech. Tato kuchyně se může pyšnit řadou skvělých delikates plných výrazných chutí a vůní. Připravte si některý z našich receptů, které Vás přenesou do této neobyčejné země. Na začátek tu máme opravdovou klasiku – cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Jako hlavní chod doporučujeme hovězí na červeném víně a jako sladkou tečku celého menu jsme vybrali croissanty. Vydejte se s námi do Francie!
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…