Francouzská kuchyně rozhodně není jen o křupavých bagetách a aromatických sýrech. Tato kuchyně se může pyšnit řadou skvělých delikates plných výrazných chutí a vůní. Připravte si některý z našich receptů, které Vás přenesou do této neobyčejné země. Na začátek tu máme opravdovou klasiku – cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Jako hlavní chod doporučujeme hovězí na červeném víně a jako sladkou tečku celého menu jsme vybrali croissanty. Vydejte se s námi do Francie!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.