Kuchyně plná elegance

Kuchyně plná elegance

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Výjimečné menu po francouzsku

Francouzská kuchyně rozhodně není jen o křupavých bagetách a aromatických sýrech. Tato kuchyně se může pyšnit řadou skvělých delikates plných výrazných chutí a vůní. Připravte si některý z našich receptů, které Vás přenesou do této neobyčejné země. Na začátek tu máme opravdovou klasiku – cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Jako hlavní chod doporučujeme hovězí na červeném víně a jako sladkou tečku celého menu jsme vybrali croissanty. Vydejte se s námi do Francie!

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Croissanty s pudinkem

Croissanty s pudinkem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU