Tyto tři suroviny vždy spolu dobře souznějí. Nevěříte? Markéta Krajčovičová a její dva recepty na kokosovo-čokoládovo-sušenkové dezerty Vás určitě přesvědčí. Jako první to budou retro řezy – klasický a intenzivně čokoládový řez chutná ještě lépe, když je ozdobený strouhaným kokosem. Jako druhé – netradiční řezy, které jsou ještě více kokosové, protože obsahují kokosové mléko. Jednoduše neodolatelné!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.