Kuchyne Lidlu

Kachna ve trojím provedení

Blog

Kachna ve trojím provedení

Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

Pečená kachna s rajčaty a domácími lokšemi

Pečená kachní prsa s wok zeleninou a jasmínovou rýží

Pečená kachní prsa s wok zeleninou a jasmínovou rýží

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.