Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.