Jahodová srdíčka

Jahodová srdíčka

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Markéta Krajčovičová připravila na svátek zamilovaných netradiční dezert. Kombinace jemného piškotu, lahodného krému z mascarpone, jahodového džemu a strouhaného kokosu je prostě pro tuto příležitost dokonalá. Jedna porce tohoto moučníku je navíc tak akorát pro dva. Naše cukrářka navíc použila v tomto receptu mascarpone se sníženým obsahem laktózy, mohou si na něm tedy pochutnat i ti, kteří musí omezovat konzumaci mléčných výrobků.

Bezlaktózový duo dezert

Bezlaktózový duo dezert

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU