Markéta Krajčovičová připravila na svátek zamilovaných netradiční dezert. Kombinace jemného piškotu, lahodného krému z mascarpone, jahodového džemu a strouhaného kokosu je prostě pro tuto příležitost dokonalá. Jedna porce tohoto moučníku je navíc tak akorát pro dva. Naše cukrářka navíc použila v tomto receptu mascarpone se sníženým obsahem laktózy, mohou si na něm tedy pochutnat i ti, kteří musí omezovat konzumaci mléčných výrobků.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…